catering

 
lunch
lunch A
 
soep
 
verschillende harde en zachte broodjes belegd met:
jonge kaas
oude kaas
achterham
paté
rosbief
 7,00

lunch B
 
soep
 
verschillende luxe belegde broodjes met: 
eiersalade
tonijnsalade
carpaccio
proscuitto
 9,00

soepen
runderbouillon | groentensoep | uiensoep | tomatensoep |
Limburgse mosterdsoep | champignonsoep
3,00
incl. stokbrood met kruidenboter  3,70
 
salades
tonijnsalade

(aardappel, tonijn, bonen, rode ui, ei, olijven)
 
rosbiefsalade
(rucola, rosbief, pijnboompitten, parmezaanse kaas, aceto balsamico)
 
pastasalade
(pasta, courgette, bonen, olijven, tomaat, paprika)
 
+ salade € 2,00 per persoon
 
menu's
menu I

koud
verschillende broodsoorten
kruidenboter en tapenade
huisgemaakte rundvleessalade met gevulde eitjes
koolsalade met rozijnen en kip
tomatensalade met rode ui, kappertjes en feta
gepocheerde zalm gevuld met kruiden

warm
gehaktballetjes in tomatensaus
hongaarse goulash
kipsaté met pindasaus
rijst
aardappelgratin
 
17,50
 
 
menu II


koud
verschillende broodsoorten
kruidenboter en tapenade
huisgemaakte rundvleessalade met gevulde eitjes
pastasalade met courgette, boontjes, tomaatjes en paprika
salade van romaine sla, rode ui, ei, croutons en gegrilde kip
vitello tonato (kalfsvlees met tonijncréme)
wraps gevuld met proscuitto en rucola

warm
beenham met mosterdsaus
zoorvleis
zalm met oosterse groenten
aardappelgratin
 
19,50
 
  
menu III


koud
salade van verschillende aardappelsoorten en radijs
salade van kropsla, rode ui en ei
salade met rosbief, rucola, pijnboompitjes en balsamico
plateau met verschillende soorten paté en worst
roggebrood en zuurdesem stokbrood

warm
stukjes kip in roomsaus met kastanjechampignons
shaslick van varkenshaas met buikspek en saus van
paprika en tomaat
runderdiamanthaas met pepersaus
rijst
roseval uit de oven met rozemarijn
 
18,50
 
 
menu IV


koud
salade met tomaat, mozzarella en pesto
salade met tonijn, kriel, bonen, ei, tomaat, rode ui en olijven
zuurdesem stokbroodjes belegd met
eiersalade met groene asperge en munt
proscuitto, verse vijg en balsamico
salade van rivierkreeft

warm
roodbaarsfilet met ratatouille
gegrild kalfsstaartstuk met jus van rode wijn en sjalot
rouleau van kip gevuld met ricotta en spinazie
auberginerolletjes gevuld met ham en kaas
aardappelgratin
 
19,50
 
 
menu V

koud
verschillende broodsoorten
kruidenboter en tapenade
huisgemaakte rundvleessalade met gevulde eitjes
coleslaw met yoghurtdressing
kleine pitabroodjes gevuld met tonijnsalade

warm
gebakken bloedworst met livar buikspek
spareribs gemarineerd met bbq-saus
gemarineerde kipdrumsticks
boontjes omwikkeld met katenspek
roseval uit de oven met rozemarijn
 
16,00
 
 
menu VI


koud
waldorfsalade met roseval, appel, walnoot en bleekselderij
pastasalade met courgette, boontjes, tomaatjes en paprika
canneloni van carpaccio gevuld met rilette van rundvlees
klein pita broodje gevuld met kip pesto salade
gemarineerde zalm met toast en rucola

warm
kabeljauw gegratineerd met courgette, tomaat en oude kaas
Iberico varkenslende met tomaat, lima bonen en chorizo
sukade met jus
aardappelgratin
witlof gegratineerd met oude kaas
 
19,50
 
(menu's vanaf 12 personen) 



 
pintxos (hapjes)
 
prikkers
 
- met serranoham, zongedroogde tomaat, augurk en manchego kaas -
- met fuet worst, olijf, zongedroogde tomaat, oude kaas -
- met belegen kaas, cervelaat worst, augurk en zilveruitje -
- met gemarineerde champignon en feta -
 
0,65
 
 
 
zuurdesem stokbroodjes met:
 
- salade van wortel, olijven, koolrabi, erwtjes en aioli -
- brie, walnoot en honing-
- eiersalade met groene asperge en munt -
- graved lachs en zoetzure venkel -
- makreel, mayonaise en waterkers -
- geschroeide tonijn, wakamé en sesam -
- steak tartaar, kwarteleitje en rucola -
- prosciutto, verse vijg en balsamicodressing -
- carpaccio, kruidenpesto en Parmezaanse kaas -
- vitello tonato (kalfsvlees met tonijnmayonaise) -
- serranoham, olijventapenade -
- beenham en mosterdvinaigrette -
- rilette van eend -
- gerookte kalkoen en salade van appel en knolselderij -
 
1,80
 
 
diversen
 
- krokant wontonbakje met wakamésalade, rettich en zoetzure komkommer -
- loempia van rijstpapier met rijstnoodles, kip, tuinkers, rode biet, mango en wortel -
- loempia van rijstapier met rijstnoodles, garnalen, tuinkers, rode biet, mango en wortel -
 - pitabroodje met tonijnsalade -
- pitabroodje met kip-pesto salade -
- wrap met gerookte zalm en pesto crème -
- canneloni van carpaccio gevuld met rundvlees-truffel salade -
- glaasje gazpacho met gerookte paling -
- witlofbootje met tartaar van zalm -
- verschillende broodsoorten met aioli, tapenade en kruidenboter -
 
1,80
 
  
warm
 
- hamburgertjes met augurk, tomaat en ketchup -
- gehaktballetjes in tomatensaus -
- spies van varkenshaas omwikkeld met lardo en rozemarijn -
- sashlick van varkenshaas, buikspek, paprika en rode ui -
- kipspiesjes met kerriesaus, lente-ui en taugé -
- kruidige lamskebab met yoghurtdip -
- shoarma met kleine pitabroodjes en sausjes -
- gemarineerde drumsticks -
- spareribs gemarineerd met bbq-saus -
 
2,20
 
 
pintxos
maak uw eigen keuze uit de pintxoslijst
(vanaf 10 stuks per soort)
 
pintxos van de chef
8 verschillende soorten
4 pintxos per persoon
schaaltjes met prikkers, olijven, vleeswaren voor op tafel
€ 9,00 per persoon
(vanaf 20 pers.)

 
dient er rekening gehouden te worden met diëten /allergieën
vegetarisch | gluten | lactose | noten | anders namelijk
…………………………………………………………………………………………………………………………….



 
wilt u zelf een menu samenstellen of heeft u vragen neem dan contact op per mail info@harmonie-etenendrinken.nl of
tel. 077-4632945