Dinerkaart Café

 

Als vooraf of om te delen

Aperitief hapje 4,- p.p

Brood met verschillende dips 4,5 

 

Voorgerechten

Ravioli gevuld met spinazie en ricotta, hazelnoot, crème van sjalot en knoflook 8,-

 

Gamba’s met gebrande suikersla en gepofte tomaatjes 8,5

Eendenfilet met glasnoodles, paksoi en hoisin 9,-

Ossenstaartbouillon met garnituur van prei en shiitake 4,50

  

Hoofdgerechten

Dag vangst 19,5                                                             

Zoorvleis 17,-

Parelhoen met snijbiet en portjus 18,5                             

Kalfstaartstuk met rub van rozemarijn en knoflook 19                                       

 

Desserts

Panna cotta van Irish coffee, walnootijs en karamel 5,5

2 bolletjes vanille ijs met chocoladesaus en slagroom 4,-

Kaas plankje met verschillende soorten kaas 7,-